Wie zijn wij

Energy Matters is een onafhankelijk advies- en kennisbureau op het gebied van energiebesparing en decentrale opwekking met warmte-krachtkoppeling (WKK) en duurzame energie.

Energy Matters is voortgekomen uit het adviesbureau Cogen Projects en heeft daarmee ruim 20 jaar ervaring. Ons enthousiaste team bestaat uit jonge inventieve medewerkers en ervaren adviseurs. Wij helpen u bij het vaststellen van energiebesparingsmogelijkheden, het uitwerken en implementeren van een nieuw systeem, het optimaliseren van een bestaand systeem of het doorrekenen van de gevolgen van nieuwe regelgeving. Dat kan gaan om een WKK, een warmte/koude-opslag (WKO) of geothermie systeem, maar ook een strategische studie of masterplan. Wij hebben een benadering, waarbij we naast de technische opzet ook kijken naar de hoogte van de investering, de economie en andere aspecten zoals regelgeving, markt- en beleidsontwikkelingen.

Wij zijn actief voor kleine en grote opdrachtgevers in de gebouwde omgeving, de agrarische sector en de industrie. Ook ondersteunen wij energiebedrijven of overheden met projecten in deze sectoren. We streven naar slimme, betrouwbare en creatieve oplossingen vanuit een integrale benadering.

Betrokken ● Betrouwbaar ● Creatief ● Scherpzinnig

gebouw verwarming

    .