Projectmanagement bij energieprojecten

Met de consultants van Energy Matters haalt u brede kennis van en jarenlange ervaring in de energiemarkt in huis.

Projectbegeleiding/directievoering
Wij hebben verschillende ervaren consultants in dienst met jarenlange ervaring om uw projecten te begeleiden of tot uitvoering te laten komen. Dit kan in een (technisch/economisch) ondersteunende rol zijn, maar ook directievoering behoort tot onze expertises.

Detachering
Heeft u behoefte aan extra mankracht binnen uw organisatie? Energy Matters kan op detacheringsbasis voor korte of lange termijn mankracht ter beschikking stellen. Onze consultants zijn hoog opgeleid, kunnen zelfstandig werken en schakelen snel, zodat ze binnen no-time meedraaien binnen uw organisatie.

Aanbesteding en commissioning
Wij vinden voor u geschikte partijen voor de realisatie van uw project en leveren de ervaring voor het opzetten van een helder leverings- en onderhoudscontract. Tijdens ontwerp en realisatie bewaken wij de oorspronkelijke doelen van het project en leveren kennis en ervaring voor milestones bij oplevering.

Stijn Schlatmann

Informatie

Heeft u behoefte aan ondersteuning en wilt u weten hoe Energy Matters u hierbij van dienst kan zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Stijn Schlatmann

Stijn.Schlatmann@energymatters.nl

06 51 18 11 00